Друштво Опште

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ЦЕНТАР ЕСКУЛАП

smacap_Bright

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ЦЕНТАР ЕСКУЛАП
(Доктора Лазара Продановића)

„После двије деценије рада наше хируршко-ортопедске амбуланте у Братунцу, одговарајући на потребе становника наше регије за квалитетном и приступачном услугом у приватном здравственом сектору, али и кроз сарадњу са Фондом здравственог осигурања Републике Српске за поједине области, јавила се идеја о оснивању Специјалистичког центра који би својим капацитетима могао испунити све захтјеве пацијената за секундарном здравственом услугом на подручју доњег Подриња. Након пресељења у нове просторије, циљ нам је проширење дијагностичких капацитета, као и константно унапређење квалитета здравствене услуге.“

У наредном периоду посебно скрећемо пажњу пацијентима да је термин за амбуланте неуролога и васкуларног хирурга субота, 22.06.2019 од 10:00 часова. 
Поред неуролошке евалуације и прегледа васкуларног хирурга, у склопу ових амбуланти, нудимо и дијагностичке имиџинг процедуре попут Color Doppler сонографије (CDS) крвних судова главе, врата, горњих и доњих екстремитета, као и електрофизиолошка испитивања (ЕMNG). Ехосонографију радимо на новом Logiq7 уређају.

Специјалистички центар Ескулап
Косовска 2а, Братунац, Република Српска, БиХ

Контакт Телефон: +387 56 410 827

за детаљније информације можете посјетити нашу веб страницу:
http://www.sc-eskulap.com/