Друштво Опште

НАЈЉЕПША МАМА НА СВИЈЕТУ

Драги Деспотовци,
синоћ смо објавили прилог о братуначким фризеркама и козметичаркама које су симболичним поклонима обрадовале мајке са троје и више дјеце.
Акција вриједна сваке похвале!

Ми на Деспотовини већ пар дана размишљамо о нечему сличном. Имали смо неколико идеја (најљепши пар, најљепша дјевојка, итд…) али смо синоћ донијели дефинитивну одлуку.
О чему се ради?

Наши пријатељи и власници златаре „Корал“ из Братунца одлучили су поклонити један женски сат (вриједности 200 КМ) у наградној игри коју смо ми замислили.

Шта је потребно да урадите?

Мајке са троје и више дјеце које живе на територији општина Братунац, Сребреница и Љубовија треба да нам пошаљу заједничку фотографију са својом дјецом. Ми ћемо те фотографије објављивати на нашој фејсбук страници „Деспотовина“ у албуму „НАЈЉЕПША МАМА НА СВИЈЕТУ“. Фотографија која освоји највише лајкова, тј. породица који освоји највише ваших симпатија освојиће ову вриједну награду за своју мајку. Наградна игра ће трајати до недеље, 29. децембра 2019. године. Тог дана (на Материце), тачно у подне ћемо прогласити побједника. Ово јесте наградна игра и такмичење за вриједну награду, али је првенствено и наша жеља да покажемо свијету, око и далеко од нас, како је породица најљепше богатство које имамо, а да су наше мајке и њихова дјеца највећи дар и благослов од Бога.
Потребно је да ваше фотографије шаљете у наш инбокс, а ми ћемо их свакодневно објављивати у албуму.

Драге наше маме, покажите дјевојкама да је најљепша жена, уствари мајка. И да жена што више дјеце има, њена љепота је све већа…

Чекамо вас…
Деспотовци!