Друштво Опште

НАЈЉЕПША МАМА НА СВИЈЕТУ

Када смо прије пар дана покренули акцију промовисања искрених вриједности, тачније традиционалне породице, још тачније мајки са троје и више дјеце нисмо слутили да ће њен одјек бити тако велики. Циљ нам је био да промовишемо породицу као основну градивну јединицу сваког нормалног и здравог друштва. У томе смо добили подршку великог броја наших суграђана, читалаца портала, мајки али и људи који су жељели помоћи на било који начин.

Сада бисмо вас обавјестили о нашим спонзорима и поклонима које су обезбједили за наше мајке и њихову дјецу.

– Све је кренуло од златаре КОРАЛ из Братунца која поклања сат (Miss Sixty вриједности 200 КМ) за мајку чија фотографија добије највише лајкова (ваших симпатија).
– Одмах након објаве и позива мајкама да нам пошаљу своје фотографије са дјецом јавио нам се Златан Симић (УЗГАЈИВАЧНИЦА И ДРЕСУРА ПАСА – БРАТУНАЦ) који ће поклонити 100 КМ породици са највише дјеце (у случају више породица са истим бројем дјеце, награду ће освојити фотографија са више лајкова).
– Следећи дародавац је ВЛАДИМИР БОЖИЋ – Гру који поклања 100 КМ мајци са троје најмлађе дјеце.
– А онда нам се јавио ДРАГАН СТЕВИЋ из Братунца који жели поклонити једној породици викенд на Тари у његовој викендици. За ту награду ћете конкурисати сви ви који сте се пријавили за ову наградну игру. Срећног добитника ћемо извући из шешира. Извлачење ће бити јавно.
– ЉУБИША ЋИРКОВИЋ из Сребренице и Let’s Travel – Комби превоз ће породицу која освоји викенд на Тари бесплатно превести до викендице и назад кући.
– РАДЕ ЈОВИЋ, власник познатог фото студија „Dzo Photography“ ће породици која буде другопласирана по броју лајкова поклонити фотосешн у трајању од 30 минута и породичну фотографију на канвас платну 100х70 cm вриједности 100 евра.
– Посластичарница ЛАТЕРНА из Братунца ће једној породици поклонити торту. Срећног добитника ћемо извући из шешира. Извлачење ће бити јавно.
– ДРАГАН ВУЈИЋ – Коле из Братунца ће породицу која освоји треће мјесто по укупном броју лајкова даровати са 50 КМ.
– Фирма ЕМПРО из Братунца ће поклонити 15 пакетића за малишане. Пакетиће поклањају за 15 најмлађих малишана који су учествовали у овој наградној игри.

Ово је списак досадашњих спонзора. Наравно, свако ко жели, може се прикључити спонзорском тиму.

Ваше фотографије са дјецом можете слати и наредних дана. Ми ћемо их објављивати свакодневно до недеље, 29. децембра 2019. године када ћемо на празник „Материце“ подијелити награде за срећне добитнике. Право учешћа имају само мајке са троје и више дјеце које живе на територији општина Братунац, Сребреница и Љубовија.