Вијести Друштво

МИЛАДИН РАДОВИЋ – в.д. директора „ПОШТЕ СРПСКЕ“

Миладин Радовић, дипл. инжињер саобраћаја и одборник у скупштини општине Братунац именован је за в.д. директора „Поште Српске“. Радовић је председник Општинског одбора Уједињена Српска – Братунац, а недавно је изабран и за једног од два замјеника председника ове партије. Успјешан је привредник. Ожењен, отац троје дјеце.

Након неколико бивших и садашњих народних посланика у скупштини Републике Српске и Парламенту БиХ, те поред Министра саобраћаја и веза у Влади РС, Братунац ће имати још једног истакнутог представника на високој и одговорној функцији у Републици Српској и БиХ.

Предузеће за поштански саобраћај Републике Српске а. д. Бања Лука, скраћено Поште Српске, јавни је поштански оператер у Републици Српској.
Предузеће је основано 10. децембра 1996. године, након раздвајања некада заједничког ПТТ система Републике Српске на два предузећа: ЈОДП Поште Српске и ЈОДП Телеком Српске.
У Поштама Српске запослено је 2.406 радника, кроз чије руке годишње прође око 13 милиона писама и пакета и око шест милиона разноразних новчаних упутница.

Одговорност повјерена Миладину Радовићу именовањем за в.д. директора овако велике и значајне компаније за Републику Српску биће сигурно додатни подстрек и мотив за њега да покаже и докаже у Бањалуци како наш град одгаја најбоље домаћине.