Друштво Опште

ЈЕДАН СЛАТКИШ – ЈЕДНО ДИЈЕТЕ

Савјет ученика СШЦ Братунац организује хуманитарну акцију под називом ”Један слаткиш – једно дијете”, у којој прикупљају слаткише за дјецу којој су они најпотребнији.

Празници се ближе, и у свима нама се негдје крије радосни, празнични дух. Највећа радост крије се у дјеци, а како и не би, за већину њих децембар и јануар су најљепши мјесеци у години. Крај и почетак нечега. Ниједном дјетету не смије бити ускраћена празнична радост, нити украдене жеље које би послали свом Деда Мразу. Свако од нас може бити нечији Деда Мраз. Често кажемо како нам ствари из дјетињства заузимају простор у кући, зато, издвојите оно што вам није неопходно, што сте прерасли, и поклоните некоме коме би то изазвало осмијех на лицу вриједан дивљења и жеље за помагањем у будућности. Јер, помагањем другима, ширимо хуманитарне гестове и хуманитарну атмосферу. Наше мало некоме значи много. Будимо хумани према онима који нас сада највише требају и испунимо срца међусобном љубављу!

Драги наши, овим путем желимо да вас информишемо у вези са хуманитарном акцијом ,,Један слаткиш – једно дијете“, која ће бити одржана од 16 – 25. децембра 2019. године у маркету `Зворничанка`. Наиме, тамо ће бити постављена корпа у коју ћете моћи донирати слаткише, сокове, итд… Од прикупљених намирница праве се пакетићи за децу којој су они најпотребнији. Иницијатор акције је Савјет ученика СШЦ Братунац у сарадњи са основним школама наше општине Братунац.

Хвала!